Travl by med mange kulturer

Kanalrundfart

En kanalrundfart giver et godt indtryk af byen samtidig med, at man får fortalt om seværdighederne og byens historie

Museumsbesøg

På Rijksmuseum og Van Gogh museet kan I se værker af de hollandske malere og kunstnere Van Gogh og Rembrandt

Guidet cykeltur

Amsterdam er oplagt at se på cykel, og med en guide kan I koncentrere jer om at cykle og opleve.

Blomsterauktion

Guidet tur på Hollands berømte, og verdens største, blomsterauktion. Auktionen begynder kl. 07.00!

Anne Frank

Den jødiske dagbogsskriver Anne Frank gemte sig for nazistisk forfølgelse sammen med sin familie

Schiphol Airport

Schiphol Airport – bag kulisserne. Få indblik i lufthavnens mange forskellige funktioner og sikkerhedsprocedurer

Amsterdam har fra sine tidligste dage været en travl handelscentral, der hilste andre kulturer velkommen med åbne arme.

Fra sin ydmyge begyndelse, som en 1300-tals fiskerby på en flodseng, til sin nuværende rolle som et centralt sted for erhvervslivet, turisme og kultur, har Amsterdam haft en stærk tradition som center for en række aktiviteter.

De mange kanaler, flotte bygninger og gavlbygninger har altid tiltrukket rejsende og turister. Hvor som helst man går i Amsterdam, ligger der et førsteklasses museum lige rundt om hjørnet. Rijksmuseum, der er klassificeret som et af de fineste kunstmuseer i verdenen, viser værker af lokale malere som Van Gogh og Rembrandt, samt tusindvis af andre kunstnere.

Amsterdam
Amsterdam

En rundtur i Anne Franks Hus vil fuldende enhver studietur i Amsterdam. Den tragiske historie om denne jødiske teenager, blev et symbol på holocausten, og turen er en stærk oplevelse. Amstelkringmuseet, Dam Plads, Oude Kerk og kulturhallen De Hallen er andre eksempler på byens interessante seværdigheder. Byen oser af spændende oplevelser!

Lærerige virksomhedsbesøg eller et visit på byens fodboldstadion, hvor Ajax spiller, kan også blive en del af jeres program for studieturen. Eller hvad med en guidet tur på Gassan Diamonds diamantsliberi eller et besøg på Hollands skibsfartsmuseum? Og Technologie Museum NINT giver utallige muligheder for at afprøve forskellige fysiske fænomener… Få sammensat et interessant og veltilrettelagt program for studieturen.

Vil du opleve Amsterdam?

Vores anbefalede hoteller

Stayokay Zeeburg Amsterdam

Dette store hostel ligger i den østlige del af centrum i et roligt, typisk Amsterdam-kvarter, blot 15 minutter fra centrum med cykel eller sporvogn.
Stayokay Amsterdam Zeeburg har sin egen café / restaurant. Gæsterne på Stayokay kan nyde film og teaterforestillinger i samme bygning, hvor der også regelmæssigt finder specielle arrangementer sted.

Stayokay Amsterdam Zeeburg ligger i en fantastisk bygning: en tidligere skole fra begyndelsen af 1900’erne. Dette gør det til et meget moderne hostel med en klassisk allure. Stayokay Zeeburg passer perfekt til grupper – også store grupper, som kan udnytte forskellige multifunktionelle rum i bygningen.

Hostel WOW Amsterdam

I sommeren 2014 kunne WOW Amsterdam hostel byde velkommen til de første gæster. Stedet ligger 2,2 km fra Westergasfabriek. Station Sloterdijk ligger 1,5 km derfra, og herfra er direkte forbindelser til byens centrum. Vandrerhjemmet ligger 3,6 km fra Anne Frank House, 3,3 km fra Vondelpark og 4,2 km fra Leidseplein. Der er 13,7 km til Schiphol Lufthavn.

De fleste værelser har fælles badeværelse, mens andre har eget badeværelse. Der tilbydes værelser med sengepladser fra 1 – 8 personer. Frokost og aftensmad serveres i restauranten. Andre faciliteter inkluderer gratis trådløs internetadgang, mødelokaler, en have, en fælles lounge og et spillerum. WOW Amsterdam huser også kunstudstillinger.

Clink Noord Amsterdam

I september 2015 har Clink åbnet dørene i Amsterdam, tæt ved Central Stationen. Clink Noord Hostel har 750 senge. Der er sovesale med plads til 4-10 personer, og der er enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser.

Alle værelser har eget bad og toilet. Andre faciliteter omfatter en lille butik, mødelokale, køkken med selvforplejning, bar, café og en fantastisk udsigt! Der er en 24-timers gratis færgetjeneste fra Central Station til Amsterdam Noord, det tager dig kun 5 minutter!

Hotel Van Gogh Amsterdam

Dette designhotel ligger inden for 1.000 meter fra Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum. Hotellet tilbyder en moderne indkvartering med gratis trådløs internetadgang. Værelserne på Van Gogh Hotel har eget badeværelse og er indrettet med lyse farver og store vinduer.

Om morgenen serveres morgenbuffet i hotellets lounge, og der er mulighed for at tilkøbe madpakker. På hotellet forefindes vaskeri og renser, og det er muligt at leje cykler – Amsterdam centrum, Vondelpark og P.C. Handlegaten Hooftstraat er bogstaveligt talt rundt om hjørnet.

A & O Amsterdam Zuidoost

A & O Amsterdam Zuidoost ligger i Bullewijk-kvarteret, blot 100 meter fra metrostationen. Kun 15 minutters transport med Metro M54 ind til Amsterdam Central Station.
Lige i nærheden kan du finde Amsterdam Arena (AJAX), de verdensberømte Endemol-tv-studier, Heineken Music Hall og Ballorig Children’s Play Paradise.

Receptionen og lobbybaren er åben 24 timer, og i lobbyen er der mulighed for et spil billard, bordfodbold eller blot nyde en kop kaffe eller en sodavand. Alle værelser er nye med eget badeværelse og TV.

Læs mere om vores anbefalede hoteller

Stayokay Zeeburg Amsterdam

Dette store hostel ligger i den østlige del af centrum i et roligt, typisk Amsterdam-kvarter, blot 15 minutter fra centrum med cykel eller sporvogn. Stayokay Amsterdam Zeeburg har sin egen café / restaurant. Gæsterne på Stayokay kan nyde film og teaterforestillinger i samme bygning, hvor der også regelmæssigt finder specielle arrangementer sted. Stayokay Amsterdam Zeeburg ligger i en fantastisk bygning: en tidligere skole fra begyndelsen af 1900’erne. Dette gør det til et meget moderne hostel med en klassisk allure. Stayokay Zeeburg passer perfekt til grupper – også store grupper, som kan udnytte forskellige multifunktionelle rum i bygningen.

Hostel WOW Amsterdam

I sommeren 2014 kunne WOW Amsterdam hostel byde velkommen til de første gæster. Stedet ligger 2,2 km fra Westergasfabriek. Station Sloterdijk ligger 1,5 km derfra, og herfra er direkte forbindelser til byens centrum. Vandrerhjemmet ligger 3,6 km fra Anne Frank House, 3,3 km fra Vondelpark og 4,2 km fra Leidseplein. Der er 13,7 km til Schiphol Lufthavn. De fleste værelser har fælles badeværelse, mens andre har eget badeværelse. Der tilbydes værelser med sengepladser fra 1 – 8 personer. Frokost og aftensmad serveres i restauranten. Andre faciliteter inkluderer gratis trådløs internetadgang, mødelokaler, en have, en fælles lounge og et spillerum. WOW Amsterdam huser også kunstudstillinger.

Clink Noord Amsterdam

I september 2015 har Clink åbnet dørene i Amsterdam, tæt ved Central Stationen. Clink Noord Hostel har 750 senge. Der er sovesale med plads til 4-10 personer, og der er enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser. Alle værelser har eget bad og toilet. Andre faciliteter omfatter en lille butik, mødelokale, køkken med selvforplejning, bar, café og en fantastisk udsigt! Der er en 24-timers gratis færgetjeneste fra Central Station til Amsterdam Noord, det tager dig kun 5 minutter!

Hotel Van Gogh Amsterdam

Dette designhotel ligger inden for 1.000 meter fra Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum. Hotellet tilbyder en moderne indkvartering med gratis trådløs internetadgang. Værelserne på Van Gogh Hotel har eget badeværelse og er indrettet med lyse farver og store vinduer. Om morgenen serveres morgenbuffet i hotellets lounge, og der er mulighed for at tilkøbe madpakker. På hotellet forefindes vaskeri og renser, og det er muligt at leje cykler – Amsterdam centrum, Vondelpark og P.C. Handlegaten Hooftstraat er bogstaveligt talt rundt om hjørnet.

A&O Amsterdam Zuidoost

A & O Amsterdam Zuidoost ligger i Bullewijk-kvarteret, blot 100 meter fra metrostationen. Kun 15 minutters transport med Metro M54 ind til Amsterdam Central Station.
Lige i nærheden kan du finde Amsterdam Arena (AJAX), de verdensberømte Endemol-tv-studier, Heineken Music Hall og Ballorig Children’s Play Paradise. Receptionen og lobbybaren er åben 24 timer, og i lobbyen er der mulighed for et spil billard, bordfodbold eller blot nyde en kop kaffe eller en sodavand. Alle værelser er nye med eget badeværelse og TV.

Temaprogram

Hos A+ vil vi gerne hjælpe med at sammensætte jeres program. Vi har valgt at opdele vores ekstra tilbud på de enkelte destinationer ud fra nogle overordnede temaer. Dette blot for at vise bredden i vores tilbud og for at give jer inspiration til, hvordan jeres tur kan tilrettelægges.
De 3 temaer er Historie og kultur, Natur og teknik samt Samfundsvidenskab – politik og økonomi. De forskellige aktiviteter kan sammensættes på kryds og tværs, og som I måtte ønske. Ud over de i temaerne nævnte aktiviteter, har vi en række af andre virksomhedsbesøg, skolebesøg og kulturelle tilbud.

Historie og kultur

 • Amsterdam Historiske Museum
 • Anne Franks Hus
 • Rijksmuseums
 • Van Gogh Museum
 • Scheepwart Museum – som er Hollands skibsfartsmuseum

Kunst og kultur

Der findes mange fine museer, teatre og kunstgallerier i Amsterdam. Van Gogh-museet og Rijksmuseet er to interessante museer, der hver især udstiller imponerende værker af de to hollandske malere og kunstnere, Van Gogh og Rembrandt

Natur og teknik

 • Besøg Heineken Experience
 • Schiphol Airport – bag kulisserne
 • Guidet tur på Gassan Diamonds et diamantsliberi
 • Kanalrundfart
 • Technologie Museum NINT giver masser af muligheder for at afprøve forskellige fysiske fænomener

Virksomhedsbesøg

Kontakt en af vores rejsekonsulenter, hvis I ønsker at besøge en dansk virksomhed på studieturen i Amsterdam. Så undersøger vi muligheden for det på den aktuelle dato.

 

Samfundsvidenskab – politik og økonomi

 • Oplev livet på en af verdens mest travle containerhavne
 • Guidet rundvisning med en hjemløs; se Amsterdam med den hjemløses øjne
 • Se Hollands berømte blomsterauktion i Aalsmeer
 • Besøg Hollands førende avis, De Telegraaf
 • Hilversum – Hollands mediehovedstad
Se et forslag til indholdet på en studietur

Her er nogle forslag til, hvordan programmet til temaerne kunne se ud.

Historie og kultur

1. dag Ankomst til Amsterdam
Eventuelt en lille aftentur
2. dag Formiddag: Byvandring – lær byen at kende. Seværdigheder, historiske steder m.m.
Eftermiddag: Anne Franks Hus
3. dag Formiddag: Rijksmuseum
Eftermiddag: Kanalrundfart
4. dag Formiddag: Scheepwart Museum – som er Hollands skibsfartsmuseum
Eftermiddag: Resten af dagen til egen disposition
5. dag Hjemrejse

 

Natur og teknik

1. dag Ankomst til Amsterdam
Eventuel lille aftentur
2. dag Formiddag: Byvandring – lær byen at kende. Seværdigheder, historiske steder m.m.
Eftermiddag: Technologie Museum NINT giver masser af muligheder for at afprøve forskellige fysiske fænomener
3. dag Formiddag: Besøg Heineken Experience
Eftermiddag: Guidet tur på Gassan Diamonds et diamantsliberi
4. dag Formiddag: Schiphol – bag kulisserne
Eftermiddag: Resten af eftermiddagen til egen disposition
5. dag Hjemrejse

 

Samfundsvidenskab – politik og økonomi

1. dag Ankomst til Amsterdam
Eventuel lille aftentur
2. dag Formiddag: Besøg Hollands førende avis, De Telegraaf
Eftermiddag: Oplev livet på en af verdens mest travle containerhavne
3. dag Formiddag: Aalsmeer – største blomsterauktion i Holland
Eftermiddag: Hilversum – Hollands mediehovedstad
Resten af eftermiddagen til egen disposition
4. dag Formiddag: Besøg på en folkeskole eller gymnasium
Eftermiddag: Kanalrundfart
Resten af eftermiddagen til egen disposition
5. dag Hjemrejse

Få et uforpligtende tilbud

Vores servicepakke:

 • Udarbejdelse af jeres program
 • Reservationer på restauranter, museer, virksomhedsbesøg m.m.
 • Danske guider de fleste steder
 • Mange års erfaring med skolerejser
 • Gratis kaffe i bussen på hele turen
 • Vi har ry for at kunne levere de aftalte serviceydelser og for at være meget fleksible og tillidsfulde
 • Kort sagt – vi hjælper jer med at lave en uforglemmelig studietur for jer alle.