Om Os

A+ Studierejser skræddersyr studieture til topkarakter

Skræddersyede grupperejser har vi erfaring med siden BerlinSpecialistens opstart i 1999 – BerlinSpecialisten er vores søsterselskab, som har 100% fokus på skole- og studierejser til Berlin. Over 80.000 skolegrupper har BerlinSpecialisten sendt sydpå – studerende fra folkeskoler, efterskoler og gymnasier, offentlige institutioner og virksomheder samt foreninger og ungdomsklubber.

berlinspecialisten

Vi sørger for de optimale rammer for jeres studierejse.
Hos A+ Studierejser kan I forvente at få:

  • Fornuftige priser: Vi er meget optaget af, at tilbyde vores gæster transport og ophold til konkurrencedygtige og rimelige priser.
  • Behagelig og tryg rejse: En vellykket studietur omfatter i vores øjne en god og ukompliceret transport med bus, tog eller fly samt  ophold på centralt beliggende hoteller og hostels, hvor standarden er i orden. Med egne busser og chauffører sikrer vi, at køre-og hviletidsbestemmelser overholdes.
  • Indholdsrigt program: Med assistance fra vores rejsekonsulenter og samarbejdspartnere på udvalgte destinationer, tilbyder vi en række ydelser, som sikrer, at vores gæster får en rejse, der er rig på oplevelser. F.eks. kan vi udarbejde et spændende besøgsprogram for alle typer rejsegrupper. Og vi meget gerne behjælpelig med forslag til indholdet .

A+ er den højeste karakter, du kan opnå på en amerikansk uddannelsesinstitution. Og vi gør vores ypperste for at vores grupper kan give studierejsen topkarakter – et A+ – hver gang. Vi bestræber os ganske enkelt på at levere den bedst tænkelige rejse til jer, med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og budget – uanset hvor studieturen går til i Europa.

Velkommen til A+ Studierejser – vi vil glæde os til at tage hånd om jeres næste studietur

Rejsebestemmelser

Læs mere

Cookiepolitik

Læs mere

Destinationer

Læs mere