Om os

Berlinspecialisten udvider med A+ Studierejser 

Berlinspecialisten tilbyder skræddersyede grupperejser (minimum 8 personer) til Berlin. Siden opstarten i 1999 har over 80.000 gæster sat kursen sydpå, bl.a. fra skoler og gymnasier, offentlige institutioner og virksomheder, seniorgrupper samt foreninger og ungdomsklubber. Under mottoet billigt, behageligt og indholdsrigt, sørger vi for at rammerne for Berlinbesøget passer:

 

  • Billigt: Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores gæster transport og ophold til konkurrencedygtige priser.
  • Behageligt: En vellykket rejse omfatter i vores øjne en god og ukompliceret transport med bus, tog eller fly og ophold på centralt beliggende hoteller og hostels, hvor standarden er i orden.
  • Indholdsrigt: Med assistance fra vores medarbejdere og kontakter i de tre byer, tilbyder vi en række gratis ydelser, som sikrer, at vores gæster får en rejse, der er rig på oplevelser. Fx. kan vi udarbejde et spændende besøgsprogram for alle typer rejsegrupper. Endvidere assisterer vi gerne skoler med ideer til undervisningen.

 

Gennem årene har vi ligeledes sendt grupper på studieture, til mange andre rejsemål i Europa og New York. Vi har nu valgt at samle denne viden i en ny afdeling under BerlinSpecialisten, som vi kalder for A+, der er den højeste karakter, man kan opnå på en amerikansk uddannelsesinstitution. Vi vil gerne at vores grupper oplever, at de ture vi tilrettelægger er til en topkarakter – et A+. Vi vil gerne stræbe efter at levere det bedste af det bedste – ikke mindst fordi, man ikke kan gøre en studietur om, den skal bare lykkes. Velkommen til A+ Studierejser. Vi ser frem til at planlægge jeres næste studierejse.

Rejsebestemmelser

Læs mere

Cookiepolitik

Læs mere

Destinationer

Læs mere